Sunday, September 25, 2022

Ben Bu Cihana Sigmazam - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  I ardhur nga një familje me rrënjë të thella dhe të fuqishme, turku algjerian hakmerret për vëllain e tij, i cili punoi për shtetin e tij dhe ra viktimë e sabotimit.  Ai nis një jetë të re duke treguar se ka vdekur për hir të shtetit dhe sigurisë së familjes.  Algjeria Turk takon Firuzen, një nga mjekët që nuk njeh kufij si pasojë e një dëmtimi gjatë operacioneve të vazhdueshme jashtë vendit.  Edhe pse i mungon gruaja dhe familja e tij, ai e di që nuk do të kthehet më kurrë tek ata. Algjeria, e cila ra në dashuri me Firuzen dhe krijoi sërish familje, pas pak deshifrohet dhe duhet të kthehet në jetë, në Stamboll.  Mirëpo, për këto zhvillime nuk janë në dijeni as familja e tij e re dhe as familja e tij, e cila prej vitesh e ka marrë malli dhe falet te varri i tij.  Stambolli, të cilin ai e la pas duke i besuar, do të dalë para tij si një Stamboll krejt ndryshe. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment