Thursday, September 29, 2022

Bir Peri Masali - (Një përrallë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Jeta e Zeynep nuk ka qenë aspak e lehtë, ajo gjithmonë ka dashur diçka më shumë: të ketë para të mjaftueshme për të pasur një jetë të mirë, ajo punon si dado dhe ajo që fiton mezi i arrin, por mesa duket fati e dëgjoi. tek ajo.  Një ditë ajo merr aksidentalisht disa para dhe e gjithë stili i saj i jetesës ndryshon, por ajo që nuk mendon janë vështirësitë që mund t'i sjellin këto para të gjetura si për të ashtu edhe për Onurin. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment