Thursday, September 22, 2022

O Kiz - (Ajo Vajzë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Zeynep, si mijëra vajza të reja, është e fiksuar pas rrjeteve sociale dhe ëndërron të heqë qafe jetën e varfër që jeton.  Por ndërkohë që ajo po përpiqet për këtë, ajo është duke “nënë” njëkohësisht edhe babanë e saj sepse i madhi 45-vjeçar ka sensin dhe inteligjencën e një fëmije 5-vjeçar.  Me makinën e tij lodër në dorë, batutat e tij fëminore, zemërimin dhe pajtimin e tij, Kadir është një fëmijë i plotë.  Ai ra viktimë e një kordoni të mbështjellë rreth qafës në mitër.  Kadir ka lindur si “Sınav” (provim), jo vetëm nga nëna dhe babai, por edhe nga vajza e tij, kështu i thotë gjyshi Zeynep-it. Ëndrrat e Zeynep janë të mëdha dhe ajo dëshiron të heqë qafe strehën që jeton në shtëpinë e tezes së saj, shtratin në dhomën e sigurisë ku nuk përshtatet dot me kushërinjtë e saj, kunatin që e shtyp, hallën që  e justifikon, lodhjen e inatosur të tezes, pamundësitë dhe mungesën e parave. Çdo javë, Zeynep punon si pastruese në shtëpinë e Ozanit, fenomenit social që bën jetën që dëshiron të bëjë.  Një ditë Zeynep takon një biznesmene të quajtur Sitare në atë shtëpi.  Sitare është një shef i plotë dhe pronar i një agjencie që menaxhon dhjetëra fenomene të rrjeteve sociale.  Ajo dhe ajo është e dashura e fshehtë e Ozanit… 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment