Monday, September 26, 2022

Sadece Arkadasiz - (Jemi vetëm miq) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Jeta e Ece dhe Umut, të cilët vendosën të ndajnë të njëjtën shtëpi;  Ai është mërzitur nga një vendim i befasishëm i hallës së Umutit.  Tezja, e cila ka vendosur të disponojë me të gjitha pasuritë e saj, do t'ia lërë të vetmen shtëpi që i ka mbetur kujtdo që do të martohet i pari.  Edhe pse Umut dhe Ece nuk e presin me padurim martesën, ata çdo ditë dalin me një person tjetër për t'u bërë pronar i shtëpisë dhe për të filluar kërkimin e bashkëshortit të duhur. 
 

Episodi 1 
Opsioni 1:  


Opsioni 2:  


Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment