Saturday, September 10, 2022

Yarım Kalan Aşklar - (Dashuri e papërfunduar) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Gazetari Ozan është gati të martohet me Elifin, e cila është një gazetare si ai. Ozan, një adhurues i gazetarisë investigative, kërkon lajme misterioze dhe të vështira. Jeta e tij e lumtur me Elifin përfundon pas një ngjarjeje të tmerrshme: Ozan humb jetën pasi u përplas nga një makinë. Megjithatë, ai e gjen veten të ringjallur përsëri në një trup të ri. Duke u kthyer në jetë me një trup tjetër, Ozan ka dy detyra sfiduese: të zbulojë se kush e vrau dhe t'i tregojë Elifit të gjitha faktet. 
 

Episodi 1 
Opsioni 1:  


Opsioni 2:  

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment