Saturday, October 29, 2022

Darmaduman - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Familja Servet, e cila u shpërngul nga Eskişehir në Stamboll për arsye familjare, hyn në një ambient krejt tjetër.  Në përpjekje për t'u përshtatur me mjedisin në universitetin privat që kanë nisur, binjakët Kerem dhe Ece do të takojnë njerëz që nuk ngjajnë me veten e tyre, ndërsa janë në rrugën e moshës madhore me dhimbje në rritje, do të nisin edhe një rrugë të gjatë të quajtur rinia, ku  ata do të përfshihen nga ndjekjet, gabimet dhe emocionet e dashurisë së parë për të zbuluar veten e tyre. Teksa binjakët po testohen me dhimbje në rritje, kur babai i tyre Haruni detyrohet të kthehet në shtëpinë e të atit, ku nuk ka shkelur prej 25 vitesh, inati mes babait dhe djalit do të tensionojë të gjithë familjen me hesapet e thella.  Nëna e tyre, Belizi, do të hyjë në një periudhë të re në të cilën do të zbulojë veten. Kur gjyshi i binjakëve Asaf dhe gjyshja e tyre Ayla fillojnë të jetojnë nën të njëjtën çati me djemtë dhe nipërit e tyre 25 vjet më vonë, ata do të kuptojnë se rritja dhe pjekuria zgjasin një jetë me konfliktet që do të hyjnë. Pas vitesh pakënaqësie, Harunit dhe familjes së tij iu desh të ktheheshin në shtëpinë e babait të tyre në Stamboll dhe prezantimi, ku shohim pjesë të jetës dhe mjedisit të tyre të ri, e shton emocionin. “Darmaduman”, ku të rinjtë zbulojnë veten, jetën, miqësinë dhe dashurinë dhe të rriturit pajtohen me rininë e tyre dhe e gjejnë veten sërish, së shpejti do të takohet me publikun në FOX. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment