Friday, October 7, 2022

Gecenin Ucunda - (Në fund të natës) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Seriali 'Gecenin Ucunda' ka të bëjë me Macide, e cila nuk mund të jetë e lumtur në jetën e saj të biznesit dhe kërkon të shërojë të tjerët, testohet me dashuri në rrugën e saj për të gjetur veten dhe hyn në një botë që nuk e ka parë kurrë më parë. Macide, i diplomuar në psikologji dhe punon në departamentin e burimeve njerëzore, ndihet i mbërthyer mes betonit gri të Ankarasë në këtë histori.  Pas një kohe, Macide tkurret dhe vendos të ndryshojë jetën e saj dhe historia fillon këtu.  Stambolli i bie në mendje dhe fallxhoreja që takon rrugës e ngatërron.  Ajo ndihet e ngushtë mes betonit gri të Ankarasë në këtë histori.  Ahmet Işık, i cili e takon në tren, do të jetë “drita në jetën e saj” që sheh fallxhori, ndoshta Macide.  Për këtë arsye, ajo vendos t'i mbajë gjembat për vete. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment