Thursday, October 20, 2022

Tuzak - (Kurthi) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Tuzak, tregon historinë e hakmarrjes së tre vëllezërve Umut, Mahir dhe Umay, të cilëve iu hoq fëmijëria. Në një botë ku është e vështirë të dallosh se kush është i mirë dhe kush është i keq, çfarë është e vërtetë dhe çfarë është e rreme, këta tre vëllezër, të bashkuar nga një qëllim i përbashkët, do të zbulojnë se nuk janë aq të lidhur sa mendonin. Nga ana tjetër, vëllezërit e motrat Güneş, Guven dhe Mete që besojnë se e duan miratimin e babait të tyre dhe një jetë të rehatshme më shumë se Dach-ja, lidhen me një armik të përbashkët. Në "Tuzak", teksa Umut hakmerret ndaj familjes që urren, konflikti i tij më i madh është Güneş, të cilin e kupton se është dashuria e jetës së tij teksa e njeh. Ndërkohë, Gunes, e cila e njeh Umutin si një avokat të ndyrë të quajtur Çinar Yılmaz, i pavetëdijshëm për qëllimin e tij aktual, do të lërë fatin e familjes së saj dhe të vetes në duart e këtij burri me të cilin ajo bie në dashuri. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment