Thursday, November 3, 2022

Yurek Çikmazi - (Dhimbje zemre) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Seriali Yurek Çikmazi do të tregojë historinë e vërtetë të një burri të shtyrë në humnerë nga një çrregullim personaliteti, alkoolizmi, dhuna dhe keqardhja, një grua e fortë që përpiqet të mbajë jetën me thonjtë e saj dhe fëmijët e saj. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment