Thursday, December 1, 2022

Çop Adam - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Engin Altan Düzyatan, aktori kryesor i serialit, luan personazhin e Tamerit.  Edhe pse Tamer është i martuar me Berrin, ai është i fiksuar pas Perit.  Tameri, i cili ka një pasuri parash kur nuk e pret, prandaj do të rrëmbejë Perin, të cilin e ka fiksuar.  Zana është një bankier.  Tamer do ta mbyllë Perin në një bodrum dhe nuk do ta lërë të takohet me askënd.  Për këtë arsye, Tamer dhe Peri do të kalojnë gjithmonë kohë bashkë.  Më vonë, obsesioni i Tamerit do të kthehet në Dashuri. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment