Tuesday, December 13, 2022

Sipahi - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Seriali Sipahi, skenari i të cilit është shkruar nga Ali Doğançay, flet për operacionet e kryera nga një prej agjentëve më të talentuar të Organizatës Kombëtare të Inteligjencës, Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) dhe oficerëve heroikë të inteligjencës. Strukturimi “Menaxheri”, i mbështetur nga forcat e errëta të Perëndimit, është kthyer në një kërcënim të qartë për Turqinë.  Në Turqi po ndodhin akte të përgjakshme terroriste që do të krijojnë kaos dhe do t'i çojnë njerëzit në frikë dhe panik. Ekonomia turke po kalon teste të ndryshme dhe pikat më të cenueshme të vendit i nënshtrohen sulmeve kibernetike përmes Metaverse, rrjetit të errët, sistemeve të kriptokomunikacionit dhe sistemeve të internetit. Ky armik kompleks dhe kompleks.  Ai gjithashtu përdor në mënyrë aktive një shumëllojshmëri të gjerë grupesh brenda vendit.  Sipahinjtë e Agjencisë Kombëtare të Inteligjencës e kuptojnë këtë rrezik dhe reagojnë shpejt. Ali (Kaan Yıldırım), i cili vazhdimisht po e vë veten në rrezik, tregon se në pozicionin e tij të ri po planifikohet një komplot i madh kundër Turqisë.  Pas kësaj, ish-oficeri i inteligjencës Yıldırım Bozok, i cili njihet si legjendë në MIT, kthehet në detyrë.  Megjithatë, me këtë rikthim, e kaluara e Yıldırım do ta ndjekë atë. Duke ditur se mbrojtja e atdheut nuk është një profesion, por një çështje dinjiteti, Ali dhe Yıldırım duhet të mbrojnë të ardhmen e Turqisë.  Ata do të duhet të tërheqin perden në lojën në hije që fantazmat luajnë mbi Turqinë. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment