Saturday, January 21, 2023

Al Sancak - (Flamuri i Kuq) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
   Epoka e kaosit që filloi në botë bën që të gjitha vendet të rishikojnë politikat e tyre të sigurisë.  Kur basenet e energjisë lihen në kontrollin e organizatave terroriste, hyn një epokë e re në të cilën siguria kufitare fillon shumë përtej kufirit. Duke zhvilluar strategji të përshtatshme për ndryshimin e kushteve, TAF krijon ekipe elitare që kryejnë operacione pikë-dhe-qitje brenda fushës së forcave speciale brenda dhe jashtë vendit.  Një nga këto skuadra është edhe ekipi i Al Sancak.  Ekipi Alsancak jo vetëm që shkatërron kërcënimet ndaj Turqisë, por edhe forcon dorën e Turqisë në çdo fushë me parandalimin e saj si "pëllumbi i paqes, shqiponja e luftës".  Ai lufton me përkushtim në gjeografi të ndryshme të botës për hir të vendit të tij dhe njerëzimit. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment