Sunday, January 15, 2023

Ates Kuslari - (Zogjtë e Zjarrit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
   Ateş Kuşları është historia e fëmijëve që i rezistojnë fatit me gjithë vështirësitë, dhimbjen që kanë përjetuar dhe kundër të gjitha gjasave. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment