Friday, January 6, 2023

Barbaros Hayreddin: Sultanin Fermani - (Barbaros Hayreddin: Dekreti i Sulltanit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
   Sulltan Sulejmani i jep një detyrë Barbaros Hayreddinit për të mbështetur pushtimin e Romës.  Ai u thotë frankëve të vendosin spiun në to.  Para kësaj detyre, ai kërkon që ai të emërojë një zëvendës në Algjeri dhe të vendoset në Payitah me familjen e tij.  Kemankeş Pasha, kapiteni i marinës osmane, merr lajmin se Sulltani u takua me Hajredinin.  Kemankeş ka dyshime për këtë takim.  Pse Sulltani donte të takohej me Barbaros Hayreddin?  Mbreti Charles V dhe Mbreti François janë gjithashtu në konkurrencë për t'u bërë kreu i Romës. Papa thotë se kushdo që kap Barbaros Hayreddin do të bëhet Perandori i Shenjtë Romak.  Andrea Doria është i vetmi person që mund të mposhtë Barbaros Hayreddin.  Të dy duan të rekrutojnë admiralin Andrea Doria në shërbimin e tyre, për të cilin duhet të gjejnë para.  Por nuk është aq e lehtë.  Barbaros Hayreddin menjëherë ndërmerr veprime për të krijuar një agjenci spiunazhi.  Pa dijeninë e njëri-tjetrit, të dy Mbreti Charles dhe Hayreddin do të kërkojnë ndihmë nga Mia de Luna për qëllime të ndryshme. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment