Wednesday, January 11, 2023

Omer - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
   Jeta e Omerit kthehet përmbys kur ai bie në dashuri me Gamze, një marrëdhënie që babai i tij konservator nuk do ta miratojë kurrë.  Ajo është një grua në moshë të mesme, e cila pas divorcit kthehet në lagjen e saj të vjetër.  Ndërsa përpiqet të fillojë jetën e saj si nënë beqare, ajo gjen ngushëllim të papritur në dashurinë e Omerit.  Por si djali i imamit të rrethit, dashuria e Omerit dhe Gamzes rezulton e pamundur. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment