Tuesday, January 24, 2023

Shahmaran - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
   Sahsu është e vendosur të përballet me gjyshin e saj, i cili e la nënën vite më parë në Adana, ku ai shkoi si mësues.  Në këtë udhëtim, ai e gjen veten në mes të një komuniteti të pazakontë dhe misterioz të quajtur Mar, pasardhës të Sahmaran.  Duke besuar në legjendën e Shahmaran, një nga simbolet më të mëdha të dashurisë dhe mençurisë, raca Mar shpreson që profecia historike të përmbushet me ardhjen e Sahsu.  Asgjë nuk do të jetë më njësoj kur të kryqëzohen rrugët e Sahsu dhe Maran, i cili është gati të kërkojë llogari nga gjyshi. 
 

Episodi 1 
Opsioni 1:  


Opsioni 2:

No comments:

Post a Comment