Tuesday, January 3, 2023

Sifirinci Gun - (Dita Zero) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
   Kadir, shtatë policët specialë të Departamentit të Policisë dhe eprorët e këtij ekipi të preferuar, të cilin ai e konsideron si baba.  Ekipi, i cili është kthyer në një familje të vërtetë pas viteve të tyre së bashku, është në ndjekje të liderit të krimit të organizuar Ejder.  Duke arritur në Ejder në fund të një ndjekjeje të gjatë, ekipi nuk është në dijeni se jeta e tyre do të ndryshojë plotësisht me operacionin që ata ëndërruan, "Sıfırıncı Gün". Operacioni që ata e kishin ëndërruar deri atë ditë nuk shkon ashtu siç e kishin planifikuar.  Ozgur dhe Mert, dy anëtarët e preferuar të ekipit, marrin përgjegjësinë për dështimin dhe bëjnë një plan.  Eprorët e tyre, Kadir, nuk e lënë çështjen.  Ekipi, që do të japë jetën për njëri-tjetrin, ribashkohet për t'u ngritur nga hiri dhe për të marrë hak e për t'ua lehtësuar sadopak dhimbjen. Kryeinspektori Kadir dhe ekipi i tij, i njohur për këndvështrimin e tij fleksibël të rregullave, më në fund gjejnë gjurmët e një krimineli famëkeq, Ejder, të cilin e kanë ndjekur prej kohësh.  E heqin qafe Ejderin me operacionin e tyre, por e paguajnë një çmim të hidhur.  Në këtë operacion bien dëshmor dy shokë të skuadrës, të cilët i njohin si vëllezër.  Pas kësaj nate, asgjë nuk do të jetë më si më parë. Ozgur dhe Mert, policët e preferuar në ekip, marrin përgjegjësinë për shkeljet në këtë incident.  Ndërkohë që dyshja është e pezulluar nga detyra, edhe mbikëqyrësi i tyre, Kadir, del në pension.  Megjithatë, ata kurrë nuk ndalojnë së hetuari natën dhe shpejt zbulojnë se gjithçka që ndodhi ishte një komplot.  Özgür dhe Mert lënë miqtë e tyre pas dhe dashurinë e tyre të papërfunduar për të gjetur vrasësin e miqve të tyre.  Ata nisin një udhëtim të mundimshëm që shtrihet nga njëri skaj në Ballkan dhe tjetri në Majami. Ky hetim që ata kryejnë sjell Özgur dhe Mert në një takim ku bota e nëndheshme bashkohet.  Megjithatë, këtë herë dyshja gjen kryeinspektorin e sapoemëruar Fatih, i cili është emëruar në krye të ekipit.  Përballja ndryshon fatin jo vetëm të tyre por të gjithë ekipit. 

 
Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment