Sunday, January 15, 2023

Tacsiz Prenses - (Princesha e Pakurorëzuar) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
   Masal, e cila u rrit me përrallat e nënës së saj ëndërrimtare Sirin, është bllokuar në një botë të ftohtë dhe realiste kur nëna e saj shtrohet në spital për shkak të sëmundjes së zemrës dhe kthehet në një vajzë të egër, të egër që mund të bëjë çdo gjë.  Ndërsa personi i parë që Masal do të marrë mbështetje është mësuesi i saj Evgin, gjërat do të kthehen përmbys për të gjithë me kalimin e kohës. Gjatë rrugëtimit të Përrallës, heroi ynë do të përfundojë një nga një përrallat e papërfunduara të heronjve të tjerë të tregimit duke kërkuar përrallën e tij dhe në këtë udhëtim, personi më i afërt me Masalin do të jetë qeni i tij Meatball, i cili nuk largohet kurrë.  ana e tij. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment