Monday, February 6, 2023

Ego - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Elif dhe Erhan janë një çift i fejuar që e duan shumë njëri-tjetrin dhe pritshmëria e tyre më e madhe nga jeta është të martohen dhe të ndërtojnë një shtëpi të lumtur.  Rutina e jetës së tyre prishet nga mashtrimi tragjik i Erhanit dhe Erhani përballet me një borxh shumë të vështirë për t'u paguar.  Jeta dhe psikologjia e tyre do të përmbyset me këtë lajm që kanë shkuar bashkë dhe kanë marrë në udhëtimin e Erhanit.  Ndërsa borxhi, pothuajse i pamundur për t'u paguar, ua ka kthyer jetën në një makth, oferta e bërë nga shefa e Erhanit, Sibel do t'ua ndryshojë jetën përgjithmonë... Sibel është një grua, prioriteti i vetëm në jetë i së cilës është puna e saj… Një burrë që punon në kompaninë e Erhan Sibelit dhe po përgatitet të martohet me Elifin e saj të dashur… Kur Sibel mëson se i duhet një operacion për shkak të cisteve në mitër dhe se nuk mund të bëhet. Nënë pas këtij operacioni, Erhan humbet gjithçka në bursë.  Jeta e këtyre dy personave që u shembën në të njëjtën ditë dhe ishin diametralisht të kundërta me njëri-tjetrin, nuk do të jetë më e njëjta me propozimin e Sibelit për Erhanin. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment