Thursday, March 2, 2023

Adim Farah - (Emri im është Farah) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Farah është një grua iraniane 28-vjeçare, ndërsa u arratis nga Irani në Francë 6 vjet më parë, ajo u desh të ndalonte në Stamboll sepse mësoi se ishte shtatzënë, por bota e Farah është kthyer përmbys brenda natës, ajo dëshmon një vrasje të kryer nga mafia në një vend ku ai shkon për të pastruar dhe takon Tahir Lekesiz. Farah, me koston e jetës së saj, pastron skenën pa lënë asnjë gjurmë. Megjithatë, meqë ajo është dëshmitare okulare e vrasjes, mafia dëshiron që ajo të vritet dhe këtë detyrë ia jep Tahirit. Tahiri është një njeri i vetmuar që u rrit me kreun e mafias. Gjërat bëhen edhe më të vështira për Farah kur del se i vdekuri ishte polic, Tahiri dhe Farah do të sprovohen me emocionet që nuk mund t’i shmangin në këtë dilemë për jetë a vdekje. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment