Wednesday, March 8, 2023

Aile - (Familja) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
Aile është një histori e Asllan i cili është djali i një familje të madhe, drejton një klub nate. Një njeri tepër mendjehollë. Ai është një personazh i errët dhe misterioz. Psikologu Devin do të hyjë në jetën e këtij njeriu të vështirë dhe bëhet shumë intensiv. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment