Thursday, March 23, 2023

Kraliçe - (Mbretëresha) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Ai ndjek jetën e tre vëllezërve që bashkohen për të drejtuar fermën Gencer pas vdekjes së babait të tyre.  Megjithatë, gjithçka ndryshon për Ateş Akça dhe gruan e tij Deniz kur një grua e quajtur İpek akuzon anëtarët e ekipit të basketbollit ku luan Ateş, Burak, Efekan dhe Murat për përdhunim.  Seriali eksploron pasojat e akuzave të İpek dhe se si ato ndikojnë në jetën e personazheve ndërsa luftojnë për të provuar pafajësinë e tyre dhe për të pastruar emrat e tyre. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment