Thursday, March 2, 2023

Veda Mektubu - (Letër lamtumire) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
   Alanur zgjedh dashurinë e tij, jo karrierën e tij, në moshën më të çmendur dhe më të papritur të rinisë së tij. Ajo është pas dashurisë së saj, edhe nëse kjo do të thotë të kthejë familjen kundër babait të saj. Ziya e lë atë papritur dhe e kthen zemrën e Alanurit në akull. Duke varrosur zemrën dhe ëndrrat e saj në të kaluarën e saj, Alanur pranon martesën që babai i saj dëshironte. Kjo martesë i jep Alanur dy vajza. Në pamundësi për të gjetur rininë e tij të çmendur në vajzën e tij të parë Beste, Alanur i lidh të gjitha shpresat tek vajza e tij e dytë, Aslı. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment