Tuesday, April 11, 2023

Basim Belada - (Jam Në Telashe) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Azam Kamber, një ish-oficer policie, formoi një ekip me mikun e tij të ngushtë Pele për të ndjekur rastet e të padrejtëve. Jeta e tij private është e trazuar. Pas përvojës së saj të dhimbshme, nëna e saj në Trabzon dëshiron që ajo të martohet me shoqen e saj të fëmijërisë Melike. Ndërsa Azam përpiqet të shmangë presionet, Pele është i zënë dhe i dërgon Sherife nga telefoni i Azamit një foto të Leyla, vajzës së madhe të familjes Biçer, të cilët janë fqinjët e rinj të Azamit, me shënimin "Vajza që dua". Mbi këtë, familja Kamber mori Meliken me vete dhe me nxitim erdhi në Azam nga Trabzoni në Stamboll. Azami është në një dilemë të madhe, nga njëra anë duhet të përballet me gënjeshtrën e vajzës që dua, nga ana tjetër duhet të vazhdojë të fshehë faktin se ka dhënë dorëheqjen nga policia, të cilën ia ka fshehur. babai. Në fakt, babai i tij është i shqetësuar nga zemra e tij. Si do ta fshehë Azemi dorëheqjen nga babai i tij? Nga ana tjetër, Lejla dhe familja e saj, fotografia e së cilës është realizuar, janë një familje e “çuditshme”. Familja e Lejles, përveç babait të saj Tayfur, është një familje me aftësi të veçanta. Tayfur nuk ka talent të veçantë, por ai është dikush që bën analiza të rrezikut dhe i kushton vëmendje detajeve. Anne Narin Biçer është një mjeshtër e aftë e hipnozës. Vëllezërit dhe motrat e Leyla, Buğra dhe Berna, janë shumë të aftë në hakerimin e kompjuterit dhe luftimin e ngushtë. Vrasja e Safës, djalit të madh të familjes, nga Çağdaş e çon familjen në një plan hakmarrjeje. Megjithatë, ata janë përballur me Çağdaş Varlı, një anëtar i një YAPI që arrin kudo. Për më tepër, ka diçka që ata nuk e dinë për vdekjen e Safas. Ndërsa familja ndjek planet e tyre të hakmarrjes, ata shpesh do të vijnë ballë për ballë me fqinjin e tyre fqinj, Azam. Azam dhe Leyla do të dashurohen me njëri-tjetrin në këtë udhëtim plot sekrete. Por ata janë të rrethuar nga pamundësia nga të gjitha anët. A do të ketë dashuria e tyre një shans për të jetuar? 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment