Sunday, April 9, 2023

Gulcemal - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Bëhet fjalë për dashurinë e Gülcemal, të cilën nëna e saj e braktisi kur ishte fëmijë, dhe u shndërrua në një përbindësh të errët, dhe Deva e bukur, e cila filloi me urrejtje dhe më pas u fut në vorbullën e zjarrit, pasion dhe stuhi. Apo do të mbizotërojë inati që ai ka mbajtur prej vitesh? A do të kthehet Gülcemal nga një gjahtar i egër në një gjueti të hapur në këtë rrugë plot kosto? Po Deva? Kur të dorëzohet përfundimisht, a do ta kuptojë se kjo dashuri është e pamundur? 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment