Thursday, April 13, 2023

Tetikçinin Oglu - (Djali i Vrasesit) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Mik prej dyzet vjetësh;  Korkmaz dhe Iskender.  Djali i Iskenderit vdes si pasojë e një aksidenti.  Fajtori është Metini, djali i Korkmazit, të cilin e ka humbur 22 vite më parë dhe e ka kërkuar prej vitesh.  Tani dy miqtë janë ballë për ballë;  njëri sepse i vdiq djali dhe tjetri që të mos i vdiste djali… 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment