Monday, May 29, 2023

Biz Kimden Kaçiyorduk Anne? - (Nga kush po ikim, nënë?) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Një nënë me një të kaluar të fshehur dhe vajza e saj janë të arratisura pa identitet në një fluturim të përjetshëm ku nuk mund t'i besojnë askujt. 
 

Episodi 1 
Opsioni 1: 
 
 

Opsioni 2:  
 

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment