Saturday, June 24, 2023

Benim Guzel Ailem - (Familja ime e bukur) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Ai bashkon tre breza të ndryshëm, duke bashkuar vlerat e së shkuarës dhe kërkesat në ndryshim të së resë. Në këtë mënyrë, ajo hedh dritë mbi strukturën aktuale të familjes turke, jetën e Familjes Akyol që jeton në shtëpinë e tyre të shkëputur në një nga lagjet historike të Stambollit, do të ndjekë historitë që shpalosen rreth prindërve të shtëpisë, Canan dhe Rasimi dhe fëmijët e tij, me tema humoristike dhe që pasqyrojnë ngrohtësinë e familjes. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment