Tuesday, June 13, 2023

Dokuz Oguz - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Dokuz Oğuz do të ndjekë veprimet dhe betejat e një ekipi operacionesh sekrete prej 9 personash, të ngarkuar me mbrojtjen e njerëzve me origjinë turke nga kërcënimet. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment