Saturday, June 24, 2023

Kendi Dusen Aglamaz - (Ai që bie vetëm nuk qan) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Alize, e cila humbi nënën e saj ditën që lindi, është një e re e bukur, por shumë egoiste, e cila u përkëdhel dhe u rrit nga babai i saj. Alize, e trembur kur zbulon se babai i saj po rimartohet, vendos të falsifikojë një martesë me një burrë me të cilin nuk do ta lejonte kurrë të martohej për t'u hakmarrë. Gjithsesi gjërat nuk do të shkojnë ashtu siç është planifikuar. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment