Sunday, June 18, 2023

Kismet - (Fati) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Seriali sillet rreth Doganit, një avokat i dashur i lagjes dhe fqinjës së tij bukuroshe Melike, të cilët, pavarësisht se njiheshin dhe e donin njëri-tjetrin për një kohë të gjatë, nuk kanë mundur të bashkohen kurrë si çift.  Historia fillon me hyrjen dramatike të Melikes në dasmën e Doganit me motor, e ndjekur nga rrëmbimi i dhëndrit nga ana e saj. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
 

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3


Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment