Monday, June 26, 2023

Sen Inandir - (Më bëj të besoj) - Film i Plotë - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Dy gjyshe ndërhyrëse i mashtrojnë nipërit e tyre të rritur në një takim të lezetshëm që rindez një dashuri fëmijërie dhe inate të vjetra.


Opsioni 1: 
 


Opsioni 2:  
 

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment