Wednesday, June 21, 2023

Uvey Anne - (Njerka) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Historia emocionale e një babai dhe përkushtimi i tij ndaj fëmijëve të tij, megjithatë jo gjithçka shkon ashtu siç duhet. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   

 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment