Monday, June 19, 2023

Vermem Seni Ellere - (Unë nuk do t'ju jap duart) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Historia e Zelishit, bijës së maleve, përrenjve dhe pllajave, dhe Mehmetit, i cili është i apasionuar pas të gjitha llojeve të aventurave dhe aksioneve. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment