Tuesday, June 27, 2023

Zumruduanka - (Zogu feniks) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Ajo është Zümrüt, një e re e bukur, inteligjente dhe e sjellshme por kokëfortë, e cila ka pasur vetëm një dashuri në jetën e saj, Serhatin. Pavarësisht se përballja mes familjeve i pengoi të jetonin dashurinë e tyre si fëmijë, me kalimin e kohës ai do të kthehet të luftojë për të. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2:
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment