Saturday, July 22, 2023

Ask Taktikleri 2 - (Taktikat e Dashurisë 2) - Film i Plotë - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Asli mendon se martesa është një mashtrim dhe thotë kështu.  Por, kur i dashuri i saj Kerem papritmas pajtohet, ajo bën përpjekje të mëdha për ta manipuluar atë që t'i propozojë. 


Opsioni 1:  


Opsioni 2:  


Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment