Saturday, July 15, 2023

Can Kiriklari - (Hakmarrja) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Në festën e cila u mbajt në shtëpinë e biznesmenit të njohur Cihan Karadağ, një vajzë qëllohet nga tarraca dhe vdes. Kjo vdekje e dyshimtë nuk bie vetëm në shtyp, por edhe në mes të jetës së komisioneres Leyla dhe Zeynep. Leyla, vite më parë, Cihan nga Mali i Zi, që bën vetëvrasje me ligj, kërkon të kërkojë llogari, rruga kryqëzohet me shoqen e saj të vjetër Zeynep. Sekretet e dy grave të fshehura do ta bëjnë atë bashkëpunëtore në një vrasje të re dhe do të ndryshojnë jetën e tyre në mënyrë të pakthyeshme. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment