Wednesday, July 5, 2023

Donence - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Ëndrrat e Gece janë lënë pezull kur ajo transferohet në Foça për të mbështetur motrën e saj me nevoja të veçanta. Atje, ajo takon Özgür, një instruktor lundrimi që kujdeset për vëllain e tij me Sindromin Asperger. Ndërsa Gece mëson nga Özgür dhe përqafon pjekurinë, marrëdhënia e saj me të dashurin e saj Emir përballet me sfida. Ajo duhet të zgjedhë midis ndjekjes së dashurisë së vërtetë ose qëndrimit të përkushtuar ndaj jetës së saj të mëparshme. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment