Monday, July 10, 2023

Hayatimin Nesesi - (Gëzimi i jetës t'ime) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  
  Historia shumëngjyrëshe e një gruaje të quajtur Neşe dhe familjes së saj, e cila e la shkollën e mjekësisë, u martua dhe patën fëmijë dhe u kthye në shkollë pasi përfitoi nga amnistia pasi fëmijët u rritën. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment