Thursday, July 27, 2023

Ruhun Duymaz - (Shpirti yt nuk dëgjon) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Onur Karasu është një agjent i suksesshëm i inteligjencës, i cili u gradua në krye të departamentit në moshë të re dhe ka qenë pas Civan Koral, pronari i kompanisë më të madhe të bizhuterive në Turqi.  Onur, i cili beson se Civani i mban të sigurta në shtëpinë e tij dokumentet që lidhen me biznesin e tij të paligjshëm, bëhet një dashnor i motrës së Civanit, Hilalit për të hyrë dhe dalë nga shtëpia.  Kur merr vesh se Civani po shpërngul jashtë vendit, Onur merr një vendim të papritur për t'i propozuar Hilalit për të marrë dokumentet pa e lënë të arratiset.  Ai planifikon të hapë kasafortën në ditën e fejesës së tyre dhe të arrestojë Civanin, i cili ndodhet aty për fejesën e motrës së tij.  Ajo që nuk merr parasysh është shoqja e ngushtë e Hilalit, Ece.  Ndërsa Ece po përpiqet të zbulojë se çfarë po bën Onur, planet e saj prishen kur Onur e kap atë.  Onur dhe Ece, dy pole të kundërta si nata dhe dita, do të duhet të punojnë së bashku ashtu siç nuk kanë dashur kurrë. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   

 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment