Friday, July 7, 2023

Ya Cok Seversen - (Po sikur të duash shumë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
 
  Ates u dërgua për të studiuar në një shkollë me konvikt pasi nëna e tij vdiq.  Ates u fut në kompjuter dhe u pasurua duke krijuar një aplikacion.  Ai bëri një jetë luksoze në Mallorca, Spanjë dhe nuk ishte kthyer më në vendlindjen e tij.  Ndërkohë babai i tij vazhdoi të jetonte në Türkiye dhe u martua përsëri.  Ai u martua me Muge e cila gjithashtu kishte 3 fëmijë.  Një ditë Ates i thonë se babai i tij ka vdekur dhe ai duhet të kthehet në vend për të marrë trashëgiminë dhe për t'u kujdesur për familjen.  Në testament, babai i Ateş-it e lë atë në krye të gruas së dytë dhe tre fëmijëve të tyre.  Fati do ta kalojë Atesin me Lejlën, një vajzë shumë të zgjuar që e ka fituar jetesën duke mashtruar burra naivë. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment