Monday, July 10, 2023

Yaz Sarkisi - (Kënga Verore) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia: 
  Ndjek Yaz, e cila zhvendoset në Stamboll për të ndjekur ëndrrën e babait të saj të ndjerë. Ardhja e saj do të vërë në provë miqësinë e dy miqve të ngushtë, Muratit dhe Kemalit. 
 

Opsioni 1:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   
 

Opsioni 2:  
Episodi 1 - Pjesa 1   

Episodi 1 - Pjesa 2   

Episodi 1 - Pjesa 3   

 
Opsioni 3:  
Episodi 1 - Pjesa 1   
Episodi 1 - Pjesa 2   
Episodi 1 - Pjesa 3 

No comments:

Post a Comment