Friday, September 22, 2023

Hudutsuz Sevda - (Dashuri e pakufishme) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Halil Ibrahim, pasi humbi të atin në një mosmarrëveshje të përgjakshme si fëmijë dhe u internua në Stamboll, kthehet në qytetin e tij të lindjes në Detin e Zi dy dekada më vonë. Plani i tij është të martohet me Yasemin e tij të dashur dhe të fillojë nga e para. Megjithatë, ngjarjet e paparashikuara prishin planet e tij, duke e çuar Halil Ibrahimin në një rrugë hakmarrjeje që merr një kthesë dramatike kur Zejnepi, i familjes Letos, hyn në jetën e tij. 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1 
 
Episodi 1 - Pjesa 2 
 
Episodi 1 - Pjesa 3 
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment