Saturday, September 9, 2023

Kan Cicekleri - (Lulet e Pergjakshme) - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Dilan dhe Baran janë të detyruar të martohen për t'i dhënë fund një grindjeje dhe për të shpëtuar vëllain e tyre, por xhaxhai i tyre dëshiron ta rindezë atë. Kjo marrëdhënie e mbushur me konflikte do të sjellë erëra të forta mes dy zemrave, por a do të kthehet në një martesë të vërtetë? 
 

Episodi 1 
Opsioni 1:  


Opsioni 2: 

 
Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment