Monday, September 25, 2023

Kirli Sepeti - (Kutia e lavanderisë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Përshtatja e Devious Maids, vendosur në Stamboll, ka të bëjë me jetën e familjeve më të pasura dhe më të fuqishme të Stambollit. Shërbyeset e tyre, të cilat janë të ekspozuara ndaj sekreteve, mistereve dhe krimeve të fshehura pas dyerve të mbyllura të këtyre shtëpive, shpesh bëhen pjesë e tyre. 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment