Friday, September 1, 2023

Marasli - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Marasli – është një ushtar në pension i kthyer në pronar librarie. Për Maraslin, jeta ndryshoi në mënyrë drastike pasi vajza e tij u qëllua. Një ditë, mahuri i bukur hyn në librarinë e Maraslit dhe po atë ditë, ajo përfshihet në mënyrë të pavullnetshme në një incident. Marasli shpëton jetën e Mahurit dhe që nga ajo ditë e tutje, fatet e tyre do të lidhen me njëri-tjetrin... 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3  
 

No comments:

Post a Comment