Monday, September 25, 2023

Masumiyet - (Pafajësia) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
  Masumiyet – shpaloset rreth një çifti të zakonshëm të martuar. Timur dhe Bakhar kanë qenë të martuar për shumë vite, megjithatë, pavarësisht kësaj, ndjenjat e tyre ndaj njëri-tjetrit nuk janë zbehur fare. Dashuria e tyre ka mbetur e njëjtë dhe shumë prej tyre vetëm sa mund ta kenë zili një lumturi të tillë. Ata kanë një vajzë të bukur me emrin Eileen dhe prindërit e saj vënë gjithë zemrën e tyre në edukimin e saj. Jeta e zakonshme për këtë familje do të fillojë të ndryshojë në mënyrë dramatike pasi një burrë i quajtur Ilker shfaqet në shtëpinë e tyre... 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment