Tuesday, September 5, 2023

Safir - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Gulsoys, një nga familjet e shquara të Kapadokisë, mblidhen së bashku pas kthimit të djalit të tyre më të madh Atesh nga Amerika. Me kthimin e përcaktuar të vëllait të tij, Jaman vendos t’i bëjë një propozim surprizë të dashurës së tij të fëmijërisë Feraj në ditëlindjen e saj. Megjithatë, fatkeqësia që ndodh atë natë me vëllain e tij më të vogël Okan do të ndryshojë të gjitha ekuilibrat dhe do të kthejë jetën e të gjithëve përmbys. 
 

Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1 

Episodi 1 - Pjesa 2

Episodi 1 - Pjesa 3 


Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment