Friday, September 29, 2023

Sarmasik Zamani - Episodi 1 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Ezgi në dukje kishte gjithçka që një grua mund të donte… Një djalë, një burrë i pashëm dhe i kujdesshëm që e donte, një punë që e donte, një jetë e pasur dhe e rehatshme… Një ditë, fjalët e një të panjohuri që takoi e përmbysën çdo gjë: “Burri yt. Ai dëshiron të të vrasë!” Ezgi nuk dinte më kujt t’i besonte… 


Episodi 1 
Opsioni 1:
 


Opsioni 2: 
 

Opsioni 3:

No comments:

Post a Comment