Thursday, September 28, 2023

Seven Ne Yapmaz - (Loja e dashurisë) - Episodi 1 - Pjesa 1-2-3 - Me Titra Shqip


 

Historia:
   Një biznesmen i pasur që zotëron një kompani holding, ka një djalë që drejton një jetë të pakontrolluar. Ozan është një djalë i rritur në pasuri dhe nuk njeh asnjë përpjekje apo punë. 


Opsioni 1: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 2: 
Episodi 1 - Pjesa 1  

Episodi 1 - Pjesa 2  

Episodi 1 - Pjesa 3  
 

Opsioni 3: 
Episodi 1 - Pjesa 1  
Episodi 1 - Pjesa 2  
Episodi 1 - Pjesa 3

No comments:

Post a Comment